Toiduhügieeni koolitus
Üldinfo: | |
---|---|
Kokkuvõttev lühikirjeldus | Koolitus on mõeldud toidukäitlejatele ja toiduga kokku puutuvatele töölistele, kes peavad läbima toiduhügieeni koolituse. |
Toimumise aeg: | 25.02.2021 - 26.02.2021 |
Registreerimine avatud | 16.02.2021 |
Registreerimine suletud alates | 26.02.2021 |
Läbiviimise keel | eesti keel |
Maht: |
12 akad. tundi
|
Osalejate arv: | 5 kuni 25 osalejat |
Hind osalejale: | tasuta |
Osalemise tingimused ja hinnainfo: |
Enne registreerumist tutvu kindlasti konkreetse korraldaja koolitusel osalemise tingimustega.
|
Korraldav asutus: | Valgamaa Kutseõppekeskus |
Projektijuht: | Kristel Unt, kristel.unt@vkok.ee |
Toimumise koht | |
---|---|
Toimumise koht: | Valgamaa Kutseõppekeskus |
Aadress: | Loode tn 3/1 , Valga linn, 68206 , Valga maakond, Eesti |
Lisainfo: | Koolitusele saavad registreerida K20 Valgamaa Kutseõppekeskuse õpilased. |
Kirjeldus | |||||
---|---|---|---|---|---|
Õpiväljundid: |
|
||||
Sisukirjeldus: | Alateemad:
Toiduhügieeni
põhimõtted, isiklik hügieen, mikroorganismid ja nende vältimine, toidukäitleja
kohustused ja vastutus, hügieeninõuded toidukäitlejale ja
toitlustusettevõttele, toiduohutus, enesekontrolliplaan. |
||||
Õppevorm: | auditoorne | ||||
Õppekeskkonna kirjeldus: | Koolitusruum, õppetehnika ja õppevahendid vastavad töötervishoiu ja tööohutuse seaduses sätestatud töötervishoiu ja –ohutuse nõuetele. | ||||
Hindamisviisid: | Mitteeristav hindamine | ||||
Osalemise eeldus: | Puuduvad | ||||
Lõpetamise tingimused: | Mitteeristav hindamine. Nõutud on vähemalt
70% kontakttundides osalemine.
|
||||
Dokumendi tüüp: | Tunnistus või tõend | ||||
Õppematerjalide loend: | Koolitaja poolt koostatud materjalid. | ||||
Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldus koolitajal: | Koolitaja omab hügieenikoolituste läbiviimise ja täiskasvanute koolitamise kogemus. | ||||
Õppekavarühm: | Toiduainete töötlemine | ||||
Õppekava kinnitamise kuupäev: | 10.02.2021 | ||||
Käskkirja number: | digiallkirjas nr 1-1/28 | ||||
Õppekava koostamise alus: | Toiduseadus ning Euroopa Parlamendi ja Nõukogu määrus nr. 852/2004 (29.04.2004) toiduainete hügieeni kohta. |