Toiduhügieeni koolitus
General information: | |
---|---|
Short description | Koolitus on mõeldud toidukäitlejatele ja toiduga kokku puutuvatele töölistele, kes peavad läbima toiduhügieeni koolituse. |
Study event time: | 25.02.2021 - 26.02.2021 |
Registration opened | 16.02.2021 |
Registration ends as of | 26.02.2021 |
Language of instruction | Estonian |
Workload: |
12 acad/h
|
Number of participants: | 5 To 25 participants |
Price: | tasuta |
Terms and conditions of participation and price information: |
Enne registreerumist tutvu kindlasti konkreetse korraldaja koolitusel osalemise tingimustega.
|
Organizing institution: | Valgamaa Kutseõppekeskus |
Project manager: | Kristel Unt, kristel.unt@vkok.ee |
Study event location | |
---|---|
Study event location: | Valgamaa Kutseõppekeskus |
Address: | Loode tn 3/1 , Valga linn, 68206 , Valga maakond, Eesti |
Additional information: | Koolitusele saavad registreerida K20 Valgamaa Kutseõppekeskuse õpilased. |
Description | |||||
---|---|---|---|---|---|
Learning outcomes: |
|
||||
Description: | Alateemad:
Toiduhügieeni
põhimõtted, isiklik hügieen, mikroorganismid ja nende vältimine, toidukäitleja
kohustused ja vastutus, hügieeninõuded toidukäitlejale ja
toitlustusettevõttele, toiduohutus, enesekontrolliplaan. |
||||
Study form: | auditoorne | ||||
Learning environment: | Koolitusruum, õppetehnika ja õppevahendid vastavad töötervishoiu ja tööohutuse seaduses sätestatud töötervishoiu ja –ohutuse nõuetele. | ||||
Evaluation methods: | Mitteeristav hindamine | ||||
Pre-requisites: | Puuduvad | ||||
Criteria for completion: | Mitteeristav hindamine. Nõutud on vähemalt
70% kontakttundides osalemine.
|
||||
Document type: | Tunnistus või tõend | ||||
Teaching materials: | Koolitaja poolt koostatud materjalid. | ||||
Qualification description: | Koolitaja omab hügieenikoolituste läbiviimise ja täiskasvanute koolitamise kogemus. | ||||
Course description group: | Toiduainete töötlemine | ||||
Date of approval of study programme: | 10.02.2021 | ||||
Directive number: | digiallkirjas nr 1-1/28 | ||||
Basis for compiling a study programme: | Toiduseadus ning Euroopa Parlamendi ja Nõukogu määrus nr. 852/2004 (29.04.2004) toiduainete hügieeni kohta. |