Suši valmistamine kodusel viisil
Üldinfo: | |
---|---|
Kokkuvõttev lühikirjeldus | Koolituse käigus õpetatakse koduste vahenditega valmistama sušit. |
Toimumise aeg: | 13.02.2021 - 13.02.2021 |
Läbiviimise keel | eesti keel |
Maht: |
4 akad. tundi
|
Osalejate arv: | 5 kuni 10 osalejat |
Hind osalejale: | 25 € |
Osalemise tingimused ja hinnainfo: |
Enne registreerumist tutvu kindlasti konkreetse korraldaja koolitusel osalemise tingimustega.
|
Koolitajad: |
|
Korraldav asutus: | Valgamaa Kutseõppekeskus |
Projektijuht: | Kristel Unt, kristel.unt@vkok.ee |
Toimumise koht | |
---|---|
Toimumise koht: | Valgamaa Kutseõppekeskus |
Aadress: | Loode tn 3/1 , Valga linn, 68206 , Valga maakond, Eesti |
Lisainfo: | Koolitus toimub õppeköögis kell 12-15 Koolitusel osalejal tuleb kaasa võtta põll, peakate ja vahetusjalanõud. |
Kirjeldus | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Õpiväljundid: |
|
||||||
Sihtgrupid: | Inimesed, kes tunnevad rõõmu kokkamisest. | ||||||
Sisukirjeldus: | Õppe
sisu: Õppe sisu: -riisi ettevalmistus, riisi keetmine ja maitsestamine aurus - nõuanded tooraine hankimiseks ja ettevalmistamiseks - rullime: 1) nori väljaspool rulli 2) riis väljas, nori rulli sees 3) tempura suši valmistamine -sušimakide lõikamine Valminud suši esitlus, koos jaapanipärase jasmiini teega, analüüs õppepäevale. |
||||||
Õppevorm: | auditoorne | ||||||
Õppekeskkonna kirjeldus: | Õppekeskkonna kirjeldus: Õpe toimub kaasaegses õppeköögis, mis on varustatud õppetööks vajaliku tehnikaga. Osalejatele on tagatud töövahendid, ühekordsed töörõivad (kittel ja müts), tooraine ja pakendid tehtud toodete kaasa võtmiseks. |
||||||
Hindamisviisid: | Mitteeristav hindamine | ||||||
Osalemise eeldus: | Põll, peakate, vahetusjalanõud. | ||||||
Lõpetamise tingimused: |
|
||||||
Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldus koolitajal: | Kadri Vallimäe-Pähk on kogemustega koka kutseõpetaja ja täiskasvanute koolitaja. Kadril on koka kutsestandardi 4. taseme kvalifikatsioon ning läbinud kutsepedagoogika täienduskoolitusprogrammi Tartu Ülikoolis ja ta on töötanud eelnevalt mitme toitlustusasutuse a la carte kokana. Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu poolt on kvalifitseeritud kutseeksami komisjoni liikmeks ning osaleb iga aasta koka kutset andvate hindamiskomisjonide töös. | ||||||
Õppekavarühm: | Majutamine ja toitlustamine | ||||||
Märksõnad: | Kokkamine | ||||||
Õppekava kinnitamise kuupäev: | 15.01.1900 | ||||||
Käskkirja number: | nr 1-1/8 | ||||||
Õppekava koostamise alus: | Kokk tase 4 B.2.5 Toitude valmistamine |