Kalakoolituste sari- angerjast ja tuurast roogade valmistamine

Üldinfo:
Kokkuvõttev lühikirjeldus Tegemist on Tallinna Teeninduskooli kalakoka õppe kalaroogade valmistamise mooduliga, kuhu liidame mõned huvilised ka väljastpoolt.
Toimumise aeg_x: 03.11.2020 - 03.11.2020
Läbiviimise keel eesti keel
Maht: 6 akad. tundi
  • Auditoorne: 1 akad. tundi
  • Praktiline: 5 akad. tundi
Osalejate arv: 2 kuni 5 osalejat Grupp on täis
Hind osalejale: 30 €
Osalemise tingimused ja hinnainfo:

Hind: koolitus maksab 30€. Maksmine toimub arve alusel enne koolitust, mis saadetakse Teile e- mailile.

Koolitajad:
  • Eero-Olavi Kippa (Tallinna Teeninduskool)
    Tallinna Teeninduskooli kokkade kutseõpetaja ja täiskasvanute koolitaja, lõpetanud Tallinna Tehnikakooli koka eriala, töötanud mitmete restoranide peakokana.
Korraldav asutus: Tallinna Teeninduskool
Projektijuht: Moonika Aedmaa, Moonika.Aedmaa@teeninduskool.ee
Toimumise koht
Toimumise koht: Tallinna Teeninduskool
Aadress: Majaka tn 2 , Lasnamäe linnaosa, 11412 , Harju maakond , Eesti
Lisainfo: Koolitus toimub Tallinna Teeninduskoolis 3.11 kell 17.00-21.00.
Kirjeldus
Õpiväljundid:

Kursusel osaleja:
1. oskab angerjast ja tuurast roogade valmistamise põhitehnoloogiaid;
2. oskab valmistada kahte rooga angerjast ja tuurast.

Sihtgrupid: Oodatud on nii kodukokad, kui ka professionaalsed kokad, kes soovivad õppida valmistama roogade valmistamist.
Sisukirjeldus:

Koolituste jooksul õpime angerjast ja tuurast valmistamise põhilisi tehnoloogiaid ja nippe ning valmistame road. Hiljem naudime neid kõik koos.

Õppevorm: auditoorne
Õppekavarühm: Majutamine ja toitlustamine

Tagasi kalendrisse