Hapendamine ja idandamine

Üldinfo:
Kokkuvõttev lühikirjeldus Hapendamine ja idandamine on üks kõige lihtsam ja odavam viis enda tervist hoida - see on kodune igapäevane ravim. Hapendatud köögi- ja juurviljad on ülimaitsvad ja võimsad probiootikumid. Noortes idudes on peidus aga tohutu fermentide energia.
Toimumise aeg_x: 30.10.2020 - 30.10.2020
Läbiviimise keel eesti keel
Maht: 3 akad. tundi
  • Auditoorne: 3 akad. tundi
Osalejate arv: 6 kuni 15 osalejat
Hind osalejale: 39 €
Osalemise tingimused ja hinnainfo:

Koolituse hind 39€. Maksmine toimub arve alusel, mis saadetakse e- mailile. 

Koolitajad:
  • Julia Anufrijeva (Tallinna Teeninduskool)
Korraldav asutus: Tallinna Teeninduskool
Projektijuht: Moonika Aedmaa, Moonika.Aedmaa@teeninduskool.ee
Toimumise koht
Toimumise koht: Tallinna Teeninduskool
Aadress: Eesti
URL: http://www.teeninduskool.ee
Lisainfo: Koolitus toimub Tallinna Teeninduskoolis aadressil Majaka 2, kell 17.00- 19.15.
Kirjeldus
Sihtgrupid: Kursus on mõeldud nii eraisikutele kui ka ettevõtetele, kes soovivad õppida idandama ja hapendama.
Eesmärgid: Koolituse jooksul maitseme erinevaid idandeid ja hapendatud juur- ja köögivilju ning saame teada, et kuidas hapendada ja idandada.
Sisukirjeldus:

Teemad:
• idandatud ja hapendatud tooraine tervislikud omadused
• idandamise tehnoloogia
• hapendamise tehnoloogia



Õppevorm: auditoorne
Lõpetamise tingimused:

Lõpetajatele väljastatakse tõend.

Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldus koolitajal: Koolitaja: Julia Anufrijeva. Julia sai kokkamise pisiku juba lapsepõlves, mil kokkas koos ema ja vanaemaga. Lõpetas Tallinna Teeninduskooli koka erialal ja hiljem täiendas ennast samas koolis kondiitri oskustega. 10 aasta jooksul on ta kokana töötanud paljudes Tallinna restoranides. Viimane töökoht oli Olümpia Hotell restoran Senso. Kõik need kohad ja kogemused on olnud õpetlikud ja väärtuslikud. Juba rohkem kui aasta tagasi lahkus Julia palgatöölt, et pakkuda armastust ja naudingut läbi toidu cateringi teenuse, koolituste ja kooskokkamiste läbi. Tema tegemistega saab lähemalt tutvuda siin: http://bit.ly/valgeallikas
Õppekavarühm: Majutamine ja toitlustamine

Registreeri ootenimekirja

Tagasi kalendrisse