Kalakoolituste sari- ahvena ja räime valmistamine

Üldinfo:
Kokkuvõttev lühikirjeldus Tegemist on Tallinna Teeninduskooli kalakoka õppe mageveekalade valmistamise mooduliga, kuhu liidame mõned huvilised ka väljastpoolt.
Toimumise aeg: 19.10.2020 - 19.10.2020
Registreerimine avatud 21.09.2020
Läbiviimise keel eesti keel
Maht: 6 akad. tundi
  • Auditoorne: 1 akad. tundi
  • Praktiline: 5 akad. tundi
Osalejate arv: 2 kuni 5 osalejat Grupp on täis
Hind osalejale: 30 €
Osalemise tingimused ja hinnainfo:

Hind: koolitus maksab 30€. Maksmine toimub arve alusel enne koolitust, mis saadetakse Teile e- mailile.

Koolitajad:
  • Kristi Tiido (Tallinna Teeninduskool)
Korraldav asutus: Tallinna Teeninduskool
Projektijuht: Moonika Aedmaa, Moonika.Aedmaa@teeninduskool.ee
Kalakoolituste sari- ahvena ja räime valmistamine
Toimumise koht
Toimumise koht: Tallinna Teeninduskool
Aadress: Majaka tn 2 , Lasnamäe linnaosa, 11412 , Harju maakond , Eesti
Lisainfo: Koolitus toimub Tallinna Teeninduskoolis 19.10 kell 17.00-21.00.
Kirjeldus
Õpiväljundid:

Koolitusel osaleja oskab valmistada mitu rooga ahvenast ja räimest ning teab peamisi valmistamise tehnoloogiaid.

Sihtgrupid: Oodatud on nii kodukokad, kui ka professionaalsed kokad, kes soovivad õppida valmistama toite räimest ja ahvenast
Sisukirjeldus:

Koolituste jooksul õpime haugi valmistamise põhilisi tehnoloogiaid ja nippe ning valmistame road. Hiljem naudime neid kõik koos.

Õppevorm: auditoorne
Dokumendi tüüp: Tõend
Õppekavarühm: Majutamine ja toitlustamine

Tagasi kalendrisse