Tervisliku toitumise valikpeatükid (e-kursus)

Üldinfo:
Kokkuvõttev lühikirjeldus Anda alusteadmised tervislikust ja tasakaalustatud toitumisest ning innustada kasutama saadud teadmisi enda ja oma pere menüü planeerimisel.
Toimumise aeg: 09.09.2020 - 30.09.2020
Registreerimine avatud 14.05.2020
Läbiviimise keel eesti keel
Maht: 5 akad. tundi
  • Auditoorne: 5 akad. tundi
Osalejate arv: 14 kuni 20 osalejat
Hind osalejale: 25 €
Osalemise tingimused ja hinnainfo:
Enne registreerumist tutvu kindlasti konkreetse korraldaja koolitusel osalemise tingimustega.
Koolitajad:
Korraldav asutus: Tallinna Tervishoiu Kõrgkool
Projektijuht: Jane Saks, jane.saks@ttk.ee
Toimumise koht
Toimumise koht: Tallinna Tervishoiu Kõrgkool
Aadress: Kännu tn 67 , Kristiine linnaosa, 13418 , Harju maakond , Eesti
URL: https://ttk.ee/
Lisainfo: Tervisliku toitumise valikpeatükid 09.09.2020 kell 12.30.
Kirjeldus
Õpiväljundid:
  • teab tervisliku toitumise ja seedesüsteemi toimimise aluseid;
  • teab menüü tasakaalustamise põhimõtteid ja oskab oma menüü planeerimiseks kasutada toitumisprogrammi Nutridata;
  • oskab teha toitumisvalikuid, mis toetavad immuunsüsteemi toimimist;
  • oskab teha organismi toetavaid valikuid erinevate haiguste puhul.
Sihtgrupid: kõik tervislikust toitumisest huvitatud isikud
Sisukirjeldus:

Koolituse teemad:

  • tasakaalustatud toitumine;
  • immuunsust toetav toitumine;
  • haiguspuhune toitumine.
Nõuded hindamisel:
Meetod Kriteerium
Osaleb õppetöös 100%
Õpiväljundite omandamine
Õppevorm: veebipõhine
Õppekeskkonna kirjeldus: Moodle e-õppe keskkond
Hindamisviisid: Iga osaleja koostab oma päeva näidismenüü Nutridatat kasutades ning õppejõud hindab, kas seda koostades on arvestatud kõiki aspekte. Menüü peab olema tasakaalustatud ja tervislik ning immuunsüsteemi toetav.
Lõpetamise tingimused:

õppija osaleb õppetöös 100% ja on omandanud õpiväljundid

Dokumendi tüüp: Tunnistus või tõend
Õppematerjalide loend: 1. Kokassaar, U., Zilmer, M., Vihalemm, T. (2015). Normaalne söömine. Avita. 2. Teesalu, S., Vihalemm, T. (2001). Seedimine. Toitumine. Dieedid. TÜ Kirjastus. 3. Aaviksoo, E. (2003). Haiguspuhune toitumine. Lege Artis.
Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldus koolitajal: Laine Parts töötab Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis lektorina ja Eesti Keskkonnauuringute Keskus OÜ, Vanemkeemikuna
Haridustee: 1996–2002 Tallinna Tehnikaülikool, keemia- ja materjaliteadus, MSc
1989–1994 Tallinna Tehnikaülikool, orgaaniliste ainete tehnoloogia, BSc

Täpsem info: https://www.etis.ee/CV/Laine_Parts/est
Õppekavarühm: Teraapia ja taastusravi

Registreeri

Tagasi kalendrisse