Kastmete valmistamine ja serveerimine

Üldinfo:
Kokkuvõttev lühikirjeldus Praktiline toorainete ja töövahendite tutvustus külmade ja kuumade kastmete valmistamisel
Toimumise aeg: 25.02.2020 - 03.03.2020
Kontaktpäev:
  • 1. kontaktpäev (25.02.2020 09:00 - 25.02.2020 16:45)
  • 2. kontaktpäev (02.03.2020 09:00 - 03.02.2020 17:30)
  • 3. kontaktpäev (03.03.2020 09:00 - 03.03.2020 17:30)
Läbiviimise keel eesti keel
Maht: 26 akad. tundi
  • Auditoorne: 5 akad. tundi
  • Praktiline: 21 akad. tundi
Osalejate arv: 10 kuni 15 osalejat
Hind osalejale: tasuta
Osalemise tingimused ja hinnainfo:
Enne registreerumist tutvu kindlasti konkreetse korraldaja koolitusel osalemise tingimustega.
Koolitajad:
  • Liis Läll (Kehtna Kutsehariduskeskus)
Korraldav asutus: Kehtna Kutsehariduskeskus
Projektijuht: Külli Bachfeldt, koolitus@kehtna.edu.ee, tel: 5160541
Toimumise koht
Toimumise koht: Kehtna Kutsehariduskeskus
Aadress: Kooli tn 1, Kehtna alevik, Kehtna vald, Rapla maakond 79001
Kirjeldus
Õpiväljundid:
  • oskab valmistada külmi ja kuumi kastmeid retseptuuri alusel
  • oskab valmistada kastmeid erilisvajadustega kliendile retseptuuri alusel
  • oskab serveerida kastmeid
Sihtgrupid: Toitlustusettevõtetes töötavad inimesed või erialase hariduseta inimesed, kes soovivad arendada kastmete valmistamise oskusi.
Eesmärgid: Õppuroskab valmistada ja serveerida erinevaid kastmeid ning seeläbi rikastada ettevõtte menüüsid. Antud oskus annab võimaluse osalejale paremini hakkama saada tööturul.
Sisukirjeldus:

Teoreetiline osa koolitusest: kastmete klassikaline liigitus ja terminoloogia.

Praktiline toorainete ja töövahendite tutvustus, mida on vaja külmade ja kuumade kastmete valmistamiseks.

Külmade kastmete valmistamine ja neist tuletiste valmistamine ning serveerimine.

Kuumade kastmete valmistamine ja neist tuletiste valmistamine ning serveerimine.

Õppevorm: auditoorne
Õppekeskkonna kirjeldus: Õppeköök 15 töökohaga. Vajaminev sisustus: pliidid (15 inimesele), kastmete valmistamiseks vajalikud väiketöövahendid.
Lõpetamise tingimused:

Koolituse läbinule väljastatakse Kehtna Kutsehariduskeskuse tunnistus, kui õppija osaleb õppetöös vähemalt 70% ulatuses ettenähtud õppekavast. Hindamine toimub suulise tagasisidega koolitatavale külma ja kuuma kastme valmistamise ja serveerimise kohta. Samuti annab koolitatav enesehinnangu õpitu alusel.

Dokumendi tüüp: Tunnistus
Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldus koolitajal: Liis Läll, Kehtna Kutsehariduskeskuse kutseõpetaja. 15 aastase praktilise õpetamise kogemusega. Väga hinnatud õpetaja õppijate hulgas.
Õppekavarühm: Majutamine ja toitlustamine
Märksõnad: toitlustamine, külmad kastmed, kuumad kastmed
1. kontaktpäev - Üldinfo
Toimumise aeg: 25.02.2020 09:00 - 25.02.2020 16:45
Koolitajad: Liis Läll (Kehtna Kutsehariduskeskus)
Toimumise koht: Kehtna Kutsehariduskeskus
Aadress: Kooli tn 1, Kehtna alevik, Kehtna vald, Rapla maakond 79001 Rapla maakond

Vaata sündmuse detailset infot

Õppevorm: auditoorne

Vaata vähem

2. kontaktpäev - Üldinfo
Toimumise aeg: 02.03.2020 09:00 - 03.02.2020 17:30
Koolitajad: Liis Läll (Kehtna Kutsehariduskeskus)
Toimumise koht: Kehtna Kutsehariduskeskus
Aadress: Kooli tn 1, Kehtna alevik, Kehtna vald, Rapla maakond 79001 Rapla maakond

Vaata sündmuse detailset infot

Õppevorm: auditoorne

Vaata vähem

3. kontaktpäev - Üldinfo
Toimumise aeg: 03.03.2020 09:00 - 03.03.2020 17:30
Koolitajad: Liis Läll (Kehtna Kutsehariduskeskus)
Toimumise koht: Kehtna Kutsehariduskeskus
Aadress: Kooli tn 1, Kehtna alevik, Kehtna vald, Rapla maakond 79001 Rapla maakond

Vaata sündmuse detailset infot

Õppevorm: auditoorne

Vaata vähem

Tagasi kalendrisse